FPV Olo Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 No i wreszcie jest SKYRAIDER firmy PROTECH podobny do EASY STAR Multiplexa. http://hobbyfly.de/en/new-products-54/skyraider-1414.html Na początek kilka przeróbek i tak: -wywalilem balast z dziobu (metalowa kóla,ciezka jak diabli),zamiast balastu z zelaza nowy pakiet Li-Po 2100mAh 11,4V 3s 20C ,orginalny był 1000mAh 7,4V 10C 2s - nowy regulator RCE-BL 35G (35A) firmy ALIGN,orginalny był 20A - nowy silnik bezszczotka RCE-BL 430L 3150 KV (280W),orginalny to jakas 400 - odbiornir 16SCAN SPCM - smigło orginał 5x5 - troche wzmocniony dziób włoknem szklanym Latałem narazie przy bezwietrznej pogodzie ale wrazenia naprawde super Jako ze to moj debiut w pilotowaniu samolotu RC (normalnie latam helikopterami RC) jestem bardzo zadowolony z modelu. Na przerobionym napedzie ok 30 min spokojnego lotu MOdel bardzo stabilny - lata"sam"- nawet miałem czas aby fotke pstryknąc :jupi: Kilka fotek. Model ma posłuzyc jako platforma FPV :evil: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.