partys Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Cześć nazywam się Rafał i obecnie kończę studia o kierunku lotniczym. Z modelarstwem spotkałem się około 10 lat temu, jednak przez 5 lat miałem przerwę. Wróciłem do tego zajęcia 3 miesiące temu. Zdążyłem wykonać i (niestety) uśmiercić 3 nieregulaminowe samoloty esa (nieregulaminowe bo oklejone taśmą dla wzmocnienia konstrukcji styropianowej). Dodatkowo popełniłem depronowy model Christen Eagle (plany z profili) oraz latające skrzydło versa wing z projektu ekipy z flitetest.com. Poza tym w wolnych chwilach męczę mikrośmiglaka v911. Już od jakiegoś czasu przeglądam to forum jednak do wymiany doświadczeń potrzebna jest mi możliwość pisania z wami postów. Jeszcze raz witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Witamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi