mariolotnik Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Czesc... Nie dawno stalem sie posiadaczem nowego telefoniku SIMENS CX65. Jest bardzo dobry lecz mozna nagrywac tylko 11 sekundowe filmy :? moze ktos wie dokladnie jak to zmienic? Szukalem na forach dyskusyjnych tego typu, zrobilem jak tam mowili ale nie dziala. Moze ktos wie jak to zmienic, lub mial doczynienia z tym telefonem i bedzie w stanie mi pomoc? PS. Wiem ze to forum modelarskie ale chyba o to moge sie zapytac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_szaa Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Niestety Ci nie pomoge ale jak czytales na forach i ludzie to robia to szukaj dalej innych metod, moze cos zle zrobiles wczesniej? Moze jakis serwisant GSM Ci pomoze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolotnik Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Dzieki za odpowiedz, juz wiem co musze zrobic, wgrac nowego softa (poczytalem troche) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.