rider Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Witam Mam prośbe związaną z planami spitfire mk9.Gdy by ktoś posiadał takie plany prosze przysłać kilka fotek.Chodzi mi o plany giganta.Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Mam bardzo dobre plany w formie elektronicznej. Mogę podesłać na meila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 ...od 40 lat jestem ciężko zakochany w tym samolocie i ciągle odczuwam niedosyt informacji :evil: Nie chciałbym być namolny, ale jeśli to nie kłopot, to byłbym zobowiązany:oops: karlemad@wp.eu PS skrzydło do pokrycia ca 240cm czeka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Dzięki jak byś mógł przesłać mi te plany podaje emeil kombinator@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 jeśli ktoś by mógł mi podrzucić te plany to też będę wdzięczny pyra_1993@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Wysłane na wszystkie 3 meile Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Plany doszły,bardzo ciekawe, dziękuje bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiciaPL Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 czy ktorys z kolegow moze jeszcze dokanac forwardu tych planow. Bede wdzieczny ppacynski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 będę wdzięczny za podesłanie mi tych planów filipk65@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 No to i ja się dopiszę do prośby o plany mfriedrich@poczta.onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukstar Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Ja też bym sie pisał na te plany Lukstar@op pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Co prawda nie gigant,, ale bardzo dobrze opracowane plany są na profili2.com. http://www.profili2.com/eng/download_plan.asp?Id=597 Może komuś się przyda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Co prawda nie gigant,, ale bardzo dobrze opracowane plany są na profili2.com.http://www.profili2.com/eng/download_plan.asp?Id=597 Może komuś się przyda ? To dokładnie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 ale trafiłem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlavikS Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Jest nowsza wersja tych planów - autor przesunął środek ciężkości ! Do ściągnięcia w wątku o budowie: http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=130235&page=24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mars2 Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Też był bym wdzięczny za te plany tomek.roc@poczta.onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIKI-TRANS Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 JEŚLI MOŻNA TE PLANY TO BARDZO PROSZĘ mikitrans@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas1 Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Proszę i ja o plany lukid82@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krish25 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Rowniez prosze o plany haki82@o2.pl z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Moge prosić o plany ??? bubus@uznam.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.