qba Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Przez 2 lata nic nie wyszło to i nie wyjdzie! Zreszta to nie jest łąka tylko klepisko :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 no to dzisiaj lubelskie chyba całe białe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 od rana chodzę zły, nienawidzę zimy, nienawidzę śniegu, nienawidzę mrozu ahhgrrr;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Ha ha,a ja wczoraj lezac na foteliku ok. 2 godzin i opalajac sie uznalem ze wiosna na calego.Dzis rano 10:50 juz jest 15 st Sniegu nie widzialem w tym ani poprzednim roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 u nas w ta zime tez prawie nie bylo Tylko ze wtedy jak ganialem za zaliczeniami, teraz jak mam wolne to zasypalo i sypie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 ja dalej ganiam za zaliczeniami :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 dasz rade, trzymam kicuki :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Koledzy podesłalibyście go trochę... :wink: U mnie ostatnio upały, dziś +38stopni było :roll: :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 U mnie ostatnio upały, dziś +38stopni było :roll: :evil: Łącze sie w bólu :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Oj chętnie bym Ci wysłał wszystek śnieg z Kraśnika ale niestety dziś sie roztopił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.