sagi Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Czy spaliłem odbiornik Grupner GR 16 jeśli przypadkowo podłączyłem odwrotnie zasilanie. Odbiornik nie działa i LED się nie świeci.Czy ewentualna naprawa jest opłacalna, i ewentualnie gdzie naprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Andrzej Piec z Bydgoszczy zajmuje się elektroniką rc (604804333) - firma nazywa się chyba Wis albo Wise Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 jeśli to nowy sprzęt to wyślij na reklamacje cuda się zdarzają .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagi Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 jeśli to nowy sprzęt to wyślij na reklamacje cuda się zdarzają .... Już po sprawie mam wymieniony na nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi