Zaqqen Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Cześć, Nie jestem pewien czy to dobry dział, ale "Rynek modelarski" też nie miał dobrej podkategorii - a z drugiej strony chodzi o zlecenie na terenie Krakowa. Konkretnie poszukuję pilota z dowolnym sprzętem latającym, który by nam pomógł w uatrakcyjnieniu niewielkiej imprezy. Termin: ok 4h, w weekend) w rejonie pierwszej połowy kwietnia Zadanie: wykonanie około 8 lotów z obciążeniem do 3kg na dystans niewiększy niż 1km (zrzuty fantów). Operowanie z krawędzi terenu, możliwe że miejsce zrzutu nie będzie widoczne. O ile doczytałem internet to sprzęty rozmaite mają takie techniczne możliwości, ale jeśli nie - proszę o wyprowadzenie mnie z błędu. Oczywiście zlecenie płatne, choć budżet imprezy mamy ograniczony - takż najpierw chciałym się zorientować w cenach. Możliwy również barter ale to już bym precyzował na poziomie konkretnych ofert. Pozdrawiam serdecznie, Zaqqen Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi