Pa_Czyz Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Raczej serwa ci nie wyrabiają , mój Yak 54 z Topmodel 2,16m przy oblocie kręcił beczki jak szalony , musiałem znacznie zmniejszyć wychyły na lotkach ,żeby dało się "normalnie"polatać A czy myślisz że zmiana serw na cyfrowe o takim samym momecie poprawi sytuację?? Mogę zamienić z innym modelem serwa na lotkach (Futaba S3152) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 zmiana serw na cyfrowe o takim samym momecie raczej nic tu nie zmieni , na początek skróć długość dzwigienki na serwie , może to wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 No może pomóc w sile serwa, ale szybkość ucierpi. Byłbym za wymianą na mocniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dp Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Mam pytanie do Pawła. Gdzie w okolicach Chrzanowa macie lotnisko ? Chętnie zobaczyłbym jak ten Yaczek lata. Mieszkam w Bolęcinie więc mam niedaleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pa_Czyz Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Wiatm, zapraszam- http://www.sielata.com.pl/ strona nie zaciekawa ale jest tam dojazd do lotniska (kontakt > gdzie latamy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pa_Czyz Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Wczoraj zostały zamienione serwa na lotkach, z HS635HB ( 6kg / 6v) na HS5645MG ( 12kg / 6v) (z 1,25" dźwigniami są dość szybkie) . Jutro jak pogoda dopisze przetestuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.