adam-ek Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Niebawem kurier zawita do mych drzwi z Lamką v3. Od tego zaczyna sie moja przygoda z latającymi R/C. Do sedna: Mam zamiar zainwestować trochę w odbajerowanie tego heli. Konkretnie chodzi mi o mini kamerkę. O taką. Czy ktoś ma doświadczenie z takim sprzętem? Czy dałby sobie radę z dynamicznym obrazem? Ile waży takie cacko z baterią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 a to nie będzie za duże i za ciężkie z baterią 9 V ?? ile to waży?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-ek Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Bateria 9V waży około 40g. Gdzieś czytałem, ze lama dźwignie 100-150 g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Formica Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 był gość co zrobił sobie oświetlenie do lamy i nie mógł jej podnieść a składało się z paru led, więc tak kamera to będzie głaz ale można spróbować i opisać wyniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogi23 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Ja do swojej lamki wpakowałem telefon i jakoś się podniosła, lot był mniej stabilny, latałem na wysokości około 1m bo wyżej się bałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Szukaj troche po forum, wczoraj ten sam temat http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=5816 ta z allegro jest jeszcze gorsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.