boruta Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Witam. Poszukuje bezowocnie korbowodu do OS fs91 Zakupiłem taki silniczek niedawno na allegro. Jest w bardzo dobrym stanie poza luzem właśnie na korbowodzie (wyciągnięta panewka) i zerwanym gwintem na tłumiku :/ Odpala łatwiej niż bym się spodziewał. Czy wskaże mi ktoś droge do sukcesu? Przy okazji na przyszłość przydadzą się części do reszty moich oesów, chociaż sądząc po dotychczasowym ich życiu nie szybko będę ich szukał Pozdrawiam Janusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregwait Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXCF65&P=Z Z przesyłką ok. 30$ Kiedyś ćwiczyłem to samo z korpusem gaźnika do FS70. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Sprowadzam części do Os Max-a - bez problemów - jak reflektujesz napisz na modelarski@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boruta Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 gregwait, to jest wał korbowy, korbowód w Twoim linku 20$ Radek, poszło na pm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregwait Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Oczywiście masz rację. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.