pauletto007 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Cześć. Ponieważ na jakiś czas przenoszę się do Wwy na dobre i myślę o zwiezieniu modelarskiego dobytku -do tej pory latałem w Radawcu pod Lublinem - mam kilka pytań odn. latania w Koczargach. 1. Czy są jakieś formalności, aby móc tam latać? 2. Lotniko trawiaste czy afaltowe? 3. Czy tylko elektryki czy również spaliny dadzą radę? 4. Do jakiej max wielkości modelami można latać? 5. Bezpieczeństwo lotów - odległość od zabudowań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarkow Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Tu masz odpowiedź na większość pytań. http://www.koczargi.waw.pl/regulamin.cfm Jak masz inne pytania możesz zadzwonić do Kierownika lotniska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pauletto007 Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Dzięki wielkie Wszystkie moje wątpliwości rozwiane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz.smolarek Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Koczargi to niedaleko ode mnie Czy ktoś z kolegów wybiera się tam może w najbliższy weekend? Jeżeli tak czy mógłbym dołączyć jako gość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Może i ja się dołączę jako baaardzo początkujący z moim Bixlerem. Pierwsze próby lotu odbyłem samodzielnie i nie wyszło mi to jakoś super stąd też pomoc i wsparcie doświadczonych pilotów przydałaby się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarkow Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Przed sobotą raczej na lotnisku nie będę, ale możemy się kiedyś umówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz.smolarek Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Ja mogę w każdy praktycznie dzień, o ile wiem dzień wcześniej że mam być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Ja mogę w każdy praktycznie dzień, o ile wiem dzień wcześniej że mam być też tak bym chciał Niestety zostają mi w sumie weekendy jedynie i to do podziału między lataniem/klejeniem a czas z narzeczoną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz.smolarek Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 też tak bym chciał Przywilej bezrobotnego oraz przedsiębiorcy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarkow Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ustalmy termin w piątek, jak będzie znana prognoza pogody i inne okoliczności przyrody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz.smolarek Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Słusznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi