yeloneck Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Witam. Byłem dzisiaj na lotnisku AZL i widziałem Pana, który latał takim sprzętem jak w załączniku. Zdjęcie beznadziejne niestety. Wyglądało to świetnie, zastanawiam się tylko co to za maszyna? Na skrzydle był napis "Orion" a na nalepce chyba z danymi widziałem napis "IFA". Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz99 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 To model Orion klasy f3k produkcji Pana Adama Siamy. Nalepka FAI mówi o tym, że ktoś startował tym modelem w "poważniejszych" zawodach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeloneck Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Dzięki za szybką odpowiedź Ostatnio widziałem około 10 osób z takimi właśnie modelami. Ile taki model kosztuje? W sumie już znalazłem. Można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi