mati1988k Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Witam. Chciałbym was prosić o napisanie mi kilka tutoriali i artykułów na temat modelarstwa plastikowego. Tzn np: jak malować modele, jak dorabiać własne części do modelu itp. Umieścić je będę chciał na stronie http://www.gorzow.mm.pl/~mati1988k/modelarstwo/plastiki.html Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Może byś sie chociaż przedstawi, a nie w pierwszym poście SPAMUJESZ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 i do tego zly dział !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1988k Opublikowano 26 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 SPAM: Istotą spamu jest rozsyłanie dużej liczby informacji komercyjnych o jednakowej treści do nieznanych sobie osób. Nie ma znaczenia, jaka jest treść tych wiadomości. Aby określić wiadomość mianem spamu, musi ona spełnić trzy następujące warunki jednocześnie: 1. treść wiadomości jest niezależna od tożsamości odbiorcy, 2. odbiorca nie wyraził uprzedniej, zamierzonej zgody na otrzymanie tej wiadomości, 3. treść wiadomości daje podstawę do przypuszczeń, iż nadawca wskutek jej wysłania może odnieść zyski nieproporcjonalne w stosunku do korzyści odbiorcy. Wiec nie jest to w zasadzie spam tylko prośba, bo chciałbym powiększyć arsenał na mojej stronie i myślę że to nie tylko mi pomoże tylko nam wszystkim No i mam na imie Mateusz jestem z Gorzowa i bawię się w modelarstwo RC (samoloty) od baaardzo dawna . Sorka ze ten dział ale nie wiedziałem w jaki inny to dać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 I znowu w złym dziale sie przedstawiłeś :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1988k Opublikowano 26 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Ehhh po co mam Tworzyć nowy temat skoro mogę tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Bo stworzyleś śmiecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Ale macie problemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.