Kanci4sty Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Witam! Jestem tu nowy. Nie wiem jakim modelem zacząć. Proszę doradźcie coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_S Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 http://pfmrc.eu/index.php?/topic/41447-co-na-pierwszy-raz-ankieta/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenar Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 witam. pomijac kilka istotnych elementow jak wyposarzenie polecam to co ma naped na tyl. naped pchajacy. jedyny powod ktory przemawia za to mala szansa na uszkodzenie silnika i walu silnika oraz to ze mozna oszczedzic na smiglach. a co to by bylo sam musisz zdecydowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Witam! Jestem tu nowy. Nie wiem jakim modelem zacząć. Proszę doradźcie coś. Poczytaj, na tym forum było już setki takich pytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi