Piotrek Opublikowano 21 Maja 2006 Opublikowano 21 Maja 2006 Troche nudnawy, myślałem że będzie więcej jakichś ciekawostek niż porównań osiągnięć techniki ze światem zwierząt :?
Diakon Opublikowano 23 Maja 2006 Opublikowano 23 Maja 2006 Ja onejrzałem i powiem że taki średni. W końcu to robota BBC...
de_szaa Opublikowano 26 Maja 2006 Opublikowano 26 Maja 2006 Mozecie w skrocie powiedziec o czym byl bo nie mialem okazji obejrzec.
Diakon Opublikowano 27 Maja 2006 Opublikowano 27 Maja 2006 Takie jakby porównanie samolotów człowieka (głównie tych pierwszych) i latających zwierząt i owadów.
de_szaa Opublikowano 29 Maja 2006 Opublikowano 29 Maja 2006 Ja to czlowiek discovery i poza 4 discovery i nationa geographic nie wychodze raczej Tam non stop sa programy o lotnicwie, modelarstwie itp.
Diakon Opublikowano 30 Maja 2006 Opublikowano 30 Maja 2006 Ja mam Polsat Cyfrowy i tam National Dżeografik nie mam :cry: . Ale za to pakiet Discovery - głównie więc oglądam Science, a z programów - "Lotnicze szaleństwo" i inne podobne oraz od czasu do czasu o tych zdalnie sterowanych, ale szkoda, że są tam najwyżej śmigłowce, a modeli samolotów nie widziałem jeszcze :evil: :evil: :evil: .
de_szaa Opublikowano 30 Maja 2006 Opublikowano 30 Maja 2006 Jest cos takiego jak modelmania ale wydaje mi sie ze filmy byly robione z 8 lat temu Troche jest kiepsko prowadzony jak na tematyke, w koncu to brytyjski program no i za dobry byc nie moze:D
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.