qba Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 chyba warto zobaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Troche nudnawy, myślałem że będzie więcej jakichś ciekawostek niż porównań osiągnięć techniki ze światem zwierząt :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 a czego sie spodziewac po tvp :cheers: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Ja onejrzałem i powiem że taki średni. W końcu to robota BBC... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_szaa Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Mozecie w skrocie powiedziec o czym byl bo nie mialem okazji obejrzec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Takie jakby porównanie samolotów człowieka (głównie tych pierwszych) i latających zwierząt i owadów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_szaa Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Ja to czlowiek discovery i poza 4 discovery i nationa geographic nie wychodze raczej Tam non stop sa programy o lotnicwie, modelarstwie itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Ja mam Polsat Cyfrowy i tam National Dżeografik nie mam :cry: . Ale za to pakiet Discovery - głównie więc oglądam Science, a z programów - "Lotnicze szaleństwo" i inne podobne oraz od czasu do czasu o tych zdalnie sterowanych, ale szkoda, że są tam najwyżej śmigłowce, a modeli samolotów nie widziałem jeszcze :evil: :evil: :evil: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_szaa Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Jest cos takiego jak modelmania ale wydaje mi sie ze filmy byly robione z 8 lat temu Troche jest kiepsko prowadzony jak na tematyke, w koncu to brytyjski program no i za dobry byc nie moze:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.