KRY3 Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Koledzy mam problem z programatorem HPP-21, a właściwie z oprogramowaniem do niego ściągniętym ze strony www.hitecrcd.com. Przy uruchamianiu pojawia się taki komunikat "Run-time error ,339 . Component 'MSFCXGRD.OCX ' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid. Mój system to WINDOWS 7 Może macie Koledzy starszą wersję oprogramowania do Hpp-21 lub wiecie o co chodzi z tym błędem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_S Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 http://www.ocxdump.com/download-ocx-files_new.php/ocxfiles/M/msflxgrd.ocx/6.00.8418/download.html pobierz plik i wrzuć go do katalogu z programem. Win7 ale X86 czy x64? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRY3 Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) Niestety dalej ten sam komunikat. Win x 64 Napewno do katalogu z programem, może jednak do jakiegoś katalogu systemowego ? Edytowane 15 Marca 2014 przez KRY3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymarkus Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Na 7 nie będzie działać, musisz mieć program wgrany na XP. Tak działa u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Ch. Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Na 7 nie będzie działać, musisz mieć program wgrany na XP. Tak działa u mnie. Witaj, nie prawda, Kolega się myli. Miałem XP, teraz mam 7 x 64 i działa. Mam dokładnie ten sam programator. Klikasz prawym na ikonę programu - wchodzisz do właściwości, trzecia zakładka "zgodność" i zaznaczasz Uruchom w trybie zgodności z "Windows XP (service Pack 3)" i OK. Operacja jednorazowa - i wszystko działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRY3 Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 (edytowane) Dzieki Kolego M.Ch - zmieniłem we właściwościach jak pisałeś i wszystko działa. Temat uwazam za zamknięty. Edytowane 25 Marca 2014 przez KRY3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi