PITREK Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Jaką polecilibyście mi ładowarke do ładowania pakietów Li-pol?? Chodzi mi o najzwyklejszą jakąś tańszą ładowarkę (nie zależy mi na szybkości ładowania). Proszę o linki z propozycjami(najchętniej z "nastik.pl" bo tam zamawiam samolot). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredzio Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Ja sobie chwalę sharka 10 z tych tańszych. W nastiku dostaniesz bez problemu i to będzie ładowarka z wystarczającym na długo zapasem możliwości. Ja się do niej tak przywiązałem, że mam już swojego trzeciego sharka - poprzednie 2 sprzedałem, zeby ostatecznie kupić trzeciego. Mała, uniwersalna, relatywnie tania i spokojnie starczy Ci na długo. Jeżeli tylko możesz wydać na ładowarkę te 230zł, to trudno znaleźć coś o fajniejszym współczynniku jakość/możliwości/cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITREK Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 A jakaś tańsz ładowarka?? Za 230zł to ja Easy Stara kupuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 ja na przykład zakupuje taką za 40 zl tu jest link do takiej http://www.emodel.pl/esklep/ladowarki-c-7.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 ja na przykład zakupuje taką za 40 zl A ja na przyklad uzytkuje taka za 45 zł (czasem 50) http://www.emodel.pl/esklep/ladowarka-balancerem-ek20851-esky-p-105.html baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 haha ale jej teraz niema he a czym one sie różnią (że ceną to wiem)ale czym jeszcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 http://www.sklep.modelarnia.pl/index.php?p1549,ladowarka-ek2-0851-esky 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Moja ma balancer, "Twoja" nie. Baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Moja ma balancer, "Twoja" nie. Baxter Żartujesz sobie ? :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 chyba nie ma balancera, obejzalem ja sobie, zwroc uwage na kabel poloczeniowy z pakietam... 2 zyly. wiec o wyrownaniu ogniw zapomnij. Baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 chyba nie obejzalem ja sobie, zwroc uwage na kabel poloczeniowy z pakietam... 2 zyly.wiec o wyrownaniu ogniw zapomnij. Baxter To kabel zasilający .... wtyk jest do złacza serwisowego po drugiej stronie ładowarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Ty piszesz o Esky, a ja o dynamie, wg mnie dynam nie ma balancera. Baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITREK Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Baxter zadowolony jesteś z niej?? Ile czasu ci ładuje pakiet?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Ty piszesz o Esky, a ja o dynamie, wg mnie dynam nie ma balancera. Baxter Nie rozumiem ... w którym miejscu piszesz o dynamie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITREK Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 "Ircek" Baxter porównywał ładowarkę Dynam o której wspomniał "baczek"!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITREK Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Ircek i Baxter daliście mi link do tych samych ładowarek to jak jedna może nie mieć balansera a druga mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 "Ircek" Baxter porównywał ładowarkę Dynam o której wspomniał "baczek"!! Dokladnie tak, a ta esky mam gdzies od roku, pakiet 1800mAh ładuje 3 godziny, musisz liczyc ze max prad jaki ona moze dac to 0,8A. Do tego jeszcze dochodzi troche spowolnienia zwiazanego z wyrownaniem ogniw. Ale generalnie jestem zadowolony, laduje dobrze tyle ze wolniej, aha i mozna w aucie tez ladowac. baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITREK Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 W jaki spośób w aucie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Podpinasz pod wejście do zapalniczki prawdopodobnie, lub do akumulatora od samochodu. Tylko muszisz mieć specjalną końcówkę do zapalniczki, gdzies widziałem taką, jak znajde dam znać :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITREK Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Jest jakis inny sposób zasilenia tej ładowarki, jakiś zasilacz sieciowy (tani)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.