pasior199292 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Pietuh tak jak wspominałem zależy mi na tych 6 kanałach . Panowie a co myślicie nad takim cudem? Czytałem opinie i ta aparatura nie wypada tak źle no i ma tych kanałów troszkę więcej http://www.helipal.com/walkera-devo-10-10-channel-2-4ghz-digital-radio-system.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Ja bym na Twoim miejscu nie ryzykował. Koledzy podali juz przykłady dobrych aparatur i poluj na giełdzie czy Alledrogo na nie Prawda tez jest taka, ze na razie nie szukaj jakiegoś "wypasu", bo po prostu nie wiadomo czy Cię to wciągnie i szkoda wydać pieniądze na marne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Dokładnie. Nie szukaj "cudów" tylko kup to co dobre i sprawdzone Wytapatane z mojego GT-S5830 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elaniusz Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Mam dobrą, sprawdzoną i polecaną aparaturę Hitec Eclipse 7 (7 kanałowa) 35 MHz z wymiennym modułem (możliwość założenia modułu 2,4 GHz). Mam do niej chyba nawet 3 albo 4 odbiorniki. Chciałbym ją sprzedać, jak ktoś jest zainteresowany to proszę o wiadomość na priv sprzedam za rozsądną cenę. Myślę, że tej apki reklamować nie trzeba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasior199292 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Marku poszło PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elaniusz Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 P.S. Myślałem, że modelarze to po imieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasior199292 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Jeże nadal jestes zainteresowany to masz PW, dogadamy się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bax Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Odgrzeję trochę temat - czy ten Cadet V3 ma możliwość podpięcia do symulatora ? Pogooglałem trochę - ale nic konkretnego na ten temat nie znalazłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi