maxmaj Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Witam wszystki. Mam już ponad 30 latek i ostatnio przypomniały mi się stare czasy modelarmi więc zainteresowałem się tym znowu. W zeszłym roku kupiłem sobie cały osprzęt i tak leży do dziś bo brak czasu na hobby. Postanowiłem sobię że w tym roku wkońcu się biore. Może mi się uda. Zaczynam już od jutra idę kupić depron i do dzieła. Chyba zacznę od RWD "Skazoo" lub zafirka. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Powodzenia i przede wszystkim - WITAMY. Ps. kolejny dowod na to, ze kto raz mial stycznosc z modelarstwem - ten juz nigdy sie "wyleczy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Heh Powodzenia ! No i hejka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.