Maciej Ritmann Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Konkretnie łożysk od Rotor Head, tych przy łopatach. albo całej tej części z łożyskami, do której dokręca się łopaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 prawie 60 wyświetleń, a żadnej odpowiedzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufik Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 O to chodzi ?http://www.ebay.pl/itm/2x-000187-EK1-0200A-ESky-Honey-Bee-2-FB-V2-Rotor-Head-S-/120860047975 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Nie wiem, bo nie widać nic z tego linku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufik Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Teraz powinno sie normalnie wyswietlic. Na pewno sa tam lozyska, a nie tulejki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_S Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Na 100% łożyska. Miałem takiego samego ale już nie mam, jak bym miał to bym łożyska zwymiarował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 no kurde nikt nic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof.R Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Tutaj mają części do tego modelu Poszukaj a jak nie znajdziesz to po prostu do nich napisz Myślę że powinni pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonbe Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Mam na zbyciu kompletną alu głowice + mocowanie łopat do tego modelu. Nie mam tylko osi wirnika . Nie używana. Kupiłem kiedyś. Model poszedł do kolegi , a głowica została. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi