adi-000 Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 oczywiście że tak w Warszawie jest on dostępny w większości sklepów modelarskich i budowlanych. i np. TU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 siema chciałem was poinformować że u nas można dostać także pomarańczowy niewieżycie ??? to przyjedźcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesorek92 Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 jak ktos nie chce iśc do sklepu modelarskiego to niech wybierze sie do sklepu typuobi,castorama,czy innego budowlanego gdzie wystarczy poszukac deprom jako podkład pod panele podłogowe stosowany jest aby wyciszyć od sasiadów zaizolować od wilgoci nie stosuje sie wtedy foli i wyrównać nierówności podłogi jest w róznych kolorach i grubosciach ja widzialem głównie zielone i zawsze były bez rowków. to najtańsze rozwiazanie i uważam bezproblemowe. deproN ! co do budowlanych sklepów, to ja niestety zawsze trafiam na 3mm - rowkowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.