pasior199292 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Witam, mieszkam sobie w Kielcach i poszukuję kogoś z tego miasta, kto mógłby mi pomóc.Mam problem z moją nowo nabytą aparaturą Hitec Eclipse 7 40mhz. W moim modelu (motoszybowiec) tracę zasięg na dystansie 100-150m. Po rozmowie z poprzednim właścicielem doszliśmy do wniosku, że to może być problem z moją elektroniką w modelu bo ponoć aparatura jest w 100% sprawna (w jakiś sposób coś może zakłócać prawidłowe działanie odbiornika). Testowałem zasięg na obu odbiornikach jakie mam do tej aparatury i na obydwóch to samo . W związku z powyższym potrzebuję Waszej pomocy drodzy modelarze z Kielc . Czy mógłby któryś z Panów sprawdzić zasięg mojego zestawu ze swoim modelem? Oczywiście byłby to test naziemny (broń Boże w powietrzu ). Samochodu w Kielcach nie mam niestety ale mogę dojechać prawie wszędzie jakimś MKS . Chciałbym tylko wykluczyć moją elektronikę z listy potencjalnych winowajców a mam niestety tylko jeden model, 2 pakiety zasilające i aparaturę więc sam zwojować nic nie mogę . Fajnie by było, gdyby ten ktoś miał też może jakieś kwarce? Może to wina tych moich? Piernik wie .Uprzejmie proszę o odzew/pomoc . Przyjadę z czteropakiem i życzeniami świątecznymi ;d. Pozdrawiam, Patryk.
tomekmagda3 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zajrzyj tu - http://www.rckielce.iq24.pl/default.asp
Rekomendowane odpowiedzi