posejdon1 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Witam Postanowiłem, że na początek zabawy z rc zbuduję depronowego rwd-5. I mam pytanie co do wyposażenia: Czy mogę użyć tego silnika i regulatora aby na początek zabawy miał siłę pociągnąć jeszcze parę innych modeli . Co do modelu to wdrukowałem plany w a4 posklejałem, wyciąłem i czekam na depron. Mama nadzieję, że nie długo się odezwę Pozdrawiam Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenar Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 ja latam na tym abc-rc.pl/emax-cf2822 i model jest spokojny w locie. wydaje mi sie ze ty wybrales 2 razy mocniejszy silnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posejdon1 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Ja bym chciał robiąc zakupy na hk pierwszy raz, kupić coś co posłuży mi w kilku modelach np. cięższych itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.suchy Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Kup dobrą aparaturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posejdon1 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Podczas zakupów na hk zamówię Turnigy 9x+moduł FrSky 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Turnigy 2826-6 2200kv ze śmigłem 7x3 do tego pakiet 3s 2400mAh uzyskuje ciąg 1200 gram . I teraz w zależności co budujesz żeby nie było za mało ani dużo za dużo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk900 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zawsze można ograniczyć gaz w apce lub dać pakiet 2s + ograniczenie o ile jest to możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posejdon1 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 A czy rwd 5 z tym silnikiem wytrzymałoby ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk900 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Na początek polecam jakikolwiek symulator i trenować tam jakimś podobnym modelem na pewno pomorze ja żałuje że tego nie zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi