Rainin Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 Witam wszystkich modelarzy. Zarejestrowałem się już wcześniej ale dopiero teraz postanowiłem się przywitać. Mam na imię Mikołaj i jestem ze Złotowa. Modelarstwem zająłem się dopiero niedawno ale już widzę jaką radość sprawia takie spędzanie czasu. Uwielbiam polskie samoloty szczególnie RWD. Mam w planach kiedyś zrobić makiete/półmakiete tego samolotu. Na razie pozostaje zrobić RWD by Skazoo.
.:figol:. Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 Powodzenia w struganiu modeli i w ich oblatywaniu
baczek Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 Powodzenia w struganiu modeli i w ich oblatywaniu czy to był sarkazm ???
.:figol:. Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 NIee to żadna złośliwość :twisted: Łatwiejszą rzeczą jest zrobienie modelu, trudniejsze jest jego oblatanie :?
baczek Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 to wiem sam sie o tym przekonuje teraz
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.