Rainin Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Witam wszystkich modelarzy. Zarejestrowałem się już wcześniej ale dopiero teraz postanowiłem się przywitać. Mam na imię Mikołaj i jestem ze Złotowa. Modelarstwem zająłem się dopiero niedawno ale już widzę jaką radość sprawia takie spędzanie czasu. Uwielbiam polskie samoloty szczególnie RWD. Mam w planach kiedyś zrobić makiete/półmakiete tego samolotu. Na razie pozostaje zrobić RWD by Skazoo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 witaj i życze powidzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:figol:. Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Powodzenia w struganiu modeli i w ich oblatywaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rainin Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Powodzenia w struganiu modeli i w ich oblatywaniu czy to był sarkazm ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:figol:. Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 NIee to żadna złośliwość :twisted: Łatwiejszą rzeczą jest zrobienie modelu, trudniejsze jest jego oblatanie :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 to wiem sam sie o tym przekonuje teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.