Paweł Rzedzicki Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Toruj do skutku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 W jaki sposób torować łopaty ?? Do tej pory robiłem to zmniejszając długość popychacza zaznaczonego na zdjęciu poniżej : ( są takie dwa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek-91 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Na łopatach przyklej po paseczku taśmy (w 2 kolorach). Rozkręcasz wirnik i z poziomu wirnika patrzysz która łopata jest wyżej. Wtedy odpowiednio skręcając lub zozkręcając snap zwiększasz lub zmniejszasz kąt łopaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Acha teraz wszystko jasne Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Witam was, kupiłem jakiś czas temu Honey Bee King II i lata się po wymianie silnika znakomicie filmik z oblotu na starym jeszcze silniku, po wyciągnięciu z pudła na mojej stronce www.modele.ruminski.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ircek Bardzo ładnie CZasem w cp2 nie idzie wytorować łopat tzn przez chwile jest oki a pozniej znowu cos nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remzibi Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Ircek Bardzo ładnie CZasem w cp2 nie idzie wytorować łopat tzn przez chwile jest oki a pozniej znowu cos nie tak Nieprawda , idzie wytorowac i to bardzo dokladnie - jesli cos sie przestawia to nalezy sprawdzic - luzy na jakims elemencie laczacym - krzywy spindel - luzy na mikserze glowicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 remzibi no dobra- dotarły do mnie łopaty (nówki) ale jedna z nich była (jest) krzywa i nic sie nie da zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.