Skocz do zawartości

Samolot R/C z silnikiem z Cd romu ???

Marzocchi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słyszałem że istnieje możliwość napędzania samolotu R/c silnikiem z cd romu. tak sie składa że akurat mam niepotrzebne napędy i czy może mi ktoś przyblizyć ten temat??? albo link do jakiegoś artykułu??

Opublikowano

tak, tam jest dużo informacji na ten temat ale wypowiadają się ludzie co i jak z tymi silniczkami:) a mi trezba inforamcje od zeraz w cd romie jest 3 siliczki:) ! po pierwsze który to silniczek się nadaje po drugie jak go urochomic po trzecie na czym polegają jego przeróbki i co do tego trzeba miec. prosił bym o instrukcje krok po kroku:) wiem że to jest prośba lenia ale szukam po internecie ale nie ma o tym dużo są już gotowe jakieś testy i tego typu sprawy. Z góruy dziękuje

Opublikowano

Akurat tam gdzie trafiles sa wszsytkie informacie, jest tez kupe linkow.

Napisz lepiej ze ci sie niechce czytac.

Sa tam tez instrukcje krok po kroku.

Wizyte na forum proponuje zaczac od uzupelnienie swojego profilu i przywitania sie.

baxter

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.