tomaszg6 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Nasze świąteczne dziewicze obloty .Jak na pierwszy raz było ok bo bez ani jednego kreta
PilotM Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Gdzie latacie w Zielonej Górze często tam jestem w delegacji to bym może odwiedził polatał? 1
tomaszg6 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Witam .Jesteśmy żółto dziobami jeszcze za dużo doświadczenia nie mamy ale jak najbardziej zapraszamy do Kargowej w szczególności że 10 maja br. w Kargowej organizujemy 1 piknik modelarski na naszym nowo powstałym lotnisku modelarskim przy ul.Sportowej a teraz ze względu że uczymy się sztuki latania ,latamy na łące pod Kargową ze względu na większą ilość miejsca.Na forum w dziale imprezy jest temat o naszym pikniku na który serdecznie zapraszamy.Zapraszam też na facebooka na stronę naszego lotniska szukać pod nazwą Lotnisko Modelarskie Kargowa. Wysłane z mojego ALCATEL_ONE_TOUCH_6030X_Orange przy użyciu Tapatalka Link do pikniku http://www.pfmrc.eu/index.php?/topic/44655-10.05.2014-Rodzinny-Piknik-Modelarski-w-Kargowej Wysłane z mojego ALCATEL_ONE_TOUCH_6030X_Orange przy użyciu Tapatalka Jeszcze dodam że Kargowa leży 36 km od Zielonej Góry przy drodze krajowej nr.32 trasa Zielona.G.-Poznań pomiędzy miejscowościami Sulechów Wolsztyn. Zamieszcza też plakat naszej imprezy.
Rekomendowane odpowiedzi