polpakpol Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Ktoś wylicytował na mojej aukcji model samolotu i cena końcowa wyniosła 710zł. Po tym próbowałem się skontaktować z nim ale wszystko na darmo. Kto w tej sytuacji powinien zapłacić prowizję od sprzedaży ?? Ja nie wyślę mu modelu za pobraniem bo jak się okaże że to dziecko 10-letnie kupiło to będę musiał zapłacić za wysyłkę 2-krotnie (w obie strony).Kolega ma dane na allegro i : \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ Ktoś może kojarzy kolegę i się z nim skontaktuje ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Hej zwróć się do alledrogo o zwrot prowizji w razie braku kontaktu z kupującym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Tak zrobię na pewno tylko chciałbym zapytać go czy chce kupić ten model czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Lepiej usuń te dane osobowe Skoro się nie odzywa to nie, jego strata. Napisz do Allegro i wystaw na nowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Dane usuwam ale temat jeszcze niech zostanie przez chwile. Okej, temat można usunąć bo miejsce pewnie zawala. Poproszę o zwrot prowizji i będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi