Lotnik54 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Mam na imię Leszek i staram się być modelarzem. Zajmuję się tym bardzo krótko bo dopiero od roku. Ale nie był to rok leniuchowania, bo w tym czasie przeczytałem kilka tysięcy stron na różnych forach modelarskich i dzięki temu zdążyłem już zbudować trzy dobrze latające wielo-wirnikowce, w tym dwie hexy oraz jedno quadro. Dwa z nich na FC KFC32, a jeden na NAZ'ie v.2 Mam w planie zbudowanie samolotu FPV i jestem na etapie kompletowania "półproduktów". W zasadzie brak mi tylko FC którym ma być KFC 32 zintegrowany z OSD i eleres'em. Do tej pory latałem przy pomocy aparatury TGY 9X, ale ostatnio kupiłem Taranisa, który to właśnie zaprowadził mnie na to właśnie forum. Myślę, że przyjmiecie mnie do swej rodziny z obopólną korzyścią. Pozdrawiam Leszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Witamy na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi