baczek Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 siema znowu z nudów weszłem na youtube.com i wpisywałem różne żeczy aż wkońcu napisałem latająca kosiarka chciałem sięzapytać czy ktos z was przynajmniej widział takie cos ?? albo jeśli macie plany to ja bym prosił na e-mail a zapomniał bym tu są linki do filmiku http://pl.youtube.com/watch?v=fcs-LzvJCJU http://pl.youtube.com/watch?v=5VjJ7GsFaQU&NR=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 ktoś chyba na forum kiedyś napisał ze zrobił coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Tez sie za czyms takim rozgladam, temat pojawil sie juz kiedys na forum, radze poszukac. Tutaj mozna kupic zestaw do zlozenia. Jesli nigdzie planow nie znajde to zapewne sie skusze bo jest to ciekawa zabawka. Jesli ktos mialby jakies plany to prosze o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesorek92 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Temat był już na forum, poszukajcie. A jakieś plany są tu: PLANY Ale chyba niepełne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 To nie sa plany tylko instrukcja montazu zestawu o ktorym pisalem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Czuje sie wywolany do tablicy. Zrobilem 2 kosiarki latajace, z pierwsza byly klopoty z wywazeniem, lecz druga latala bardzo dobrze i bezproblemowo. Plany nigdy nie powstaly, chociaz byl taki zamysl. Kto wie, moze odkurze kiedys ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Boogie, jak masz jeszcze te kosiarki to może zrób pomiary i coś ci się uda narysować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 właśnie to jest dobry pomysł np taki byle jaki rysunek ale zeby były wymiary dobre dawajcie co macie wszystko się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.