polpakpol Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Ktoś rozpoznaje może aparaturę widoczną na zdjęciu ?? Wiem tylko że ma 12 kanałów i pracuje na paśmie 2.4GHz. Posiadam tylko to 1 zdjęcie. Wiecie może jaka to marka/model ??
noker Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 To znaczy, ja nie wiem, ale zapytałem Wójka Góógla czy zna jakieś 12 CHANNEL R/C SYSTEM'y i odpowiedział że zna. I że ma na imię: Sky Flight Hobby 12 Channel 2.4GHz Radio System Set w Thrust Vectoring (Transmitter + Receiver) I żebyś się nie krępował, i że tobie to samo by powiedział PS. a ten nieczytelny kolorowy znaczek to logo firmy Laniong, a samo radjoo pewnie z jakiegoś zestawu.
karand Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 (edytowane) Google + 3min = Sky Flight Hobby 12 channel 2,4GHz Radio system set. Sprzedawana w zestawie z modelem F4F Wildcat 1,2m i innymi modelami firmy Surrey Models. W internecie przewija się też przy tym produkcie nazwa firmy Lan Xiang. Noker był szybszy :-( Edytowane 1 Maja 2014 przez karand
polpakpol Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Opublikowano 1 Maja 2014 Dziękuję za info, muszę lepiej się z wujkiem zapoznać
Rekomendowane odpowiedzi