Emil Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Cześć! Nazywam się Emil i mam 15 lat.Mieszkam pod warszawą jestem jeszcze poczatkujący .Modelarstwem interesuję sie od niedawna.Chętnie zapoznam jakis fajnych kolegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Pniewski Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 ......na poczatkek witam cie na naszym forum, hm....kolegow po fachu-Modelarzy to juz znalazles ...morzesz kozystac z ich doswiadczen i przedstawic swoje osiagniecia.... pozdrawiam :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 hej Arek chciałem dodac ze fajna ta twoja prywatna strona a szczególnie silniki mi sie podobały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.