tomasz.smolarek Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Opublikowano 4 Maja 2014 Teraz sam jestem ciekaw, czy koledzy którzy mają T9 kupiliby je teraz jeszcze raz gdyby przyszło im kupować radio ??? Interesujące pytanie
noker Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgadza się, w Taranisie są skumulowane wszelkie ficzery które pojawiały się po koleji w T9X i T9XR backlight, programator, slot na kartę SD, telemetria zintegrowana z wyświetlaczem radia, Masz dostepne DWA tory nadawcze. Owszem T9X przeprogramujesz, dozbroisz w te same finkcje co posiada Taranis, ale finalnie cenowo wyjdzie podobnie, a samo radio będzie wyglądało jak po przejściach, bo tu trzeba nawiercić, tu podszlifować, dorobić dziurkę na diodę, na slot karty SD itd. Taranis ma to wszystko w ładnym opakowaniu. T9X 55$ bez TX/RX X9D 170$ bez RX ale już z TX Latałem na Optic6, dokupiłem T9x, teraz obydwa radia sprzedaje i zakupiłem X9D, moim zdaniem warto.
tomasz.smolarek Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Opublikowano 4 Maja 2014 Owszem T9X przeprogramujesz, dozbroisz w te same finkcje co posiada Taranis, ale finalnie cenowo wyjdzie podobnie, a samo radio będzie wyglądało jak po przejściach, bo tu trzeba nawiercić, tu podszlifować, dorobić dziurkę na diodę, na slot karty SD itd. Ale my jesteśmy MODELARZAMI, lubimy zmieniać, ulepszać, poprawiać ;-) Przeróbka radia powinna być zatem przyjemnością, a nie tragedią. Tak, podpuszczam..
Rekomendowane odpowiedzi