PiotrekWLKP Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Cześć!! Nazywam sie Piotrek Juszczak mam 18lat pochodze z Kalisza ale aktualnie mieszkam w...no właśnie... uczę się w Toruniu i tam spędzam większość czasu, raz na 2 tygodnie jestem w domu w Opatówku Moje zainteresowania to : 1. Wioślarstwo trenuje już od 7lat i zaczyna to przynosić efekty 2. Modelarstwo od 5-ciu lat 3. Motoryzacja (głównie motocykle endruo i polskie zabytki) wiadomo ciekawa muzyka, dobra książka, jedzenie To by było na tyle, jeszcze raz serdecznie witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Cos w Toruniu studiujesz? Witamy serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekWLKP Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Jeszcze nie studiuje za młody jestem jak narazie LO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Witaj.... banito... z alternatywnego forum.... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekWLKP Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Nie czaje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Alex :roll: Cie zbanował :??: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekWLKP Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Nie nie zbanowal już sobie wsystko wyjaśniłem z Przemkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.