Ada- Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Witam Chcę się dowiedzieć czegoś o w/w silnikach. Jak się sprawują, ile palą, czy można z palca odpalać, ile mogą uzyskać ciągu i czy będą się nadawały do 1.3kg trenerka o roz. 1,5m. Dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Ja miałem silnik thunder tiger 42 w modelu cessny 182 160cm i wadze ok 3kg i ten silniczek spokojnie wystarczał. Coprawda lubił mi gasnąc w locie z niewiadomego powodu oraz wymaga częstej regulacji. Ja bym Ci polecił np jakiegoś os-maxa z seri LA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ada- Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 A jak jest z spalaniem? Na ile wystarczy 100ml paliwa. i jak dobrać śmigło? może być 10x5 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.