filip Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 postanowiłem wystrugać sobie mały szybowiec rekreacyjny Guppy 8) plany ściągnołem z http://www.profili2.com/eng/plans.asp będę zdawał relacje z budowy jeśli ktoś robił ten model to bardzo prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Dużo się dowiesz z tego wątku :wink: - http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=515&highlight=guppy Ale pewnie już go czytałeś :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Jakiej pomocy potrzebujesz ? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 zamierzam trochę go zmodyfikować a skrzydła do guppy mam z modelu falco 8) mam pytnie czy trzeba go bardzo dociążać na dziobie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Nie wiem, ja miałem silnik. Zarówno ze speedem400 jak i z bezszczotką SC wychodził tam gdzie powinien, bez doważania nosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Z czego zrobiłeś kabinkę :?: słyszałem że można użyć pleksy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Dokładnie, z butelki po Pepsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 "podgrzewałeś" opalarką czy palnikiem :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 A co to za różnica? Dla każdego inny sposób jest lepszy, ja akurat robiłem to nad palnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.