Radek96 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Posiadam zestaw aparatury z odbiornikiem firmy Pelican CADET 4. Przez długi czas (ok. 2lat) działało mi to bez zarzutu jednakże pewnego razu wpinam akumulator a odbiornik w ogóle nie reaguje. Nie świeci się nawet czerwona lampka. Co to może być? Można to gdzieś naprawić czy bardziej opłaca się kupić nowe? Z racji że koszt nowego odbiornika to ok.90zł także za to mogę kupić używany zestaw taki jaki mam obecnie. Dlatego też jaką polecalibyście aparaturę 2.4GHZ do 350zł być może ma ktoś używaną? Co sądzicie o tym http://hobbyking.com/hobbyking/store/__8992__Turnigy_9X_9Ch_Transmitter_w_Module_8ch_Receiver_Mode_2_v2_Firmware_.html ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Zajrzyj na PW, inwestycja na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrkovski Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 nadajnik prawie spoko, ale wyłożyłbym jednak te 31$ na nadajnik i odbiornik frsky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paw Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Witam, W temacie nadajnika Cadet 4 starsza wersja (nie V3) czy ktoś może wie z jakimi odbiornikami oprócz Pelikana może on współpracować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi