mati1988k Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 Witam. Jakie są wymiary jednej płyty izofloru i czy znacie w poznaniu jakieś miejsce gdzie mi to potna ale jakoś tak szybko Najlepiej od reki.
attyla Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 Ja wycinam od ręki i szybko A tak na poważnie to izoflor wycina się zwykłym ostrym nożykiem lub skalpelem .
mati1988k Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Opublikowano 29 Lutego 2008 wiem ale chciałbym żeby było bardzo równo i kilka płyt bym podłożył na raz
maxmaj Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Witam. Można wyciąć w jakieś agencji reklamowej koszta nie są duże ( mnie wycinał znajomy za symboliczne PIWO )
baxter12 Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Witam. Można wyciąć w jakieś agencji reklamowej koszta nie są duże ( mnie wycinał znajomy za symboliczne PIWO ) Ja tez lubie piwo... Co ci powycianc? ;D :rotfl: ;D I mam taki sliczny wyczynowy noz do tapet, ktory nabylem droga kupna.. Baxter P.S. A tak powaznie to wez kolego noz do tapet, albo ostry skalpel, zaopatrz sie rowniez w klej biurowy w sztyfcie, linijke 50 cm i ekierke.. Papierowe wydruki przyklej do depromu klejem biurowym, odczekaj chwilke zeby wyschly i wytnij.. A jezeli nie chcesz to kup piwo (tyskie) i zapraszam do mnie na szkolenie..
swirus Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 linijke 50 cm i ekierke... Metalowe ! :pom: :pom:
baxter12 Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Metalowe ! nie koniecznie, ja ma tworzywne.. baxter
swirus Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Metalowe ! nie koniecznie, ja ma tworzywne.. baxter 1 nieuważny ruch nożem i koniec z rysowania. A se tak myślne poco szukać jak i tak w tym czasie wycięło by to ręcznie ? No chyba że masz zamiar wyciąć 100 shocków...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.