mati1988k Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Witam. Jakie są wymiary jednej płyty izofloru i czy znacie w poznaniu jakieś miejsce gdzie mi to potna ale jakoś tak szybko Najlepiej od reki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Ja wycinam od ręki i szybko A tak na poważnie to izoflor wycina się zwykłym ostrym nożykiem lub skalpelem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1988k Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 wiem ale chciałbym żeby było bardzo równo i kilka płyt bym podłożył na raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxmaj Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Witam. Można wyciąć w jakieś agencji reklamowej koszta nie są duże ( mnie wycinał znajomy za symboliczne PIWO ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Witam. Można wyciąć w jakieś agencji reklamowej koszta nie są duże ( mnie wycinał znajomy za symboliczne PIWO ) Ja tez lubie piwo... Co ci powycianc? ;D :rotfl: ;D I mam taki sliczny wyczynowy noz do tapet, ktory nabylem droga kupna.. Baxter P.S. A tak powaznie to wez kolego noz do tapet, albo ostry skalpel, zaopatrz sie rowniez w klej biurowy w sztyfcie, linijke 50 cm i ekierke.. Papierowe wydruki przyklej do depromu klejem biurowym, odczekaj chwilke zeby wyschly i wytnij.. A jezeli nie chcesz to kup piwo (tyskie) i zapraszam do mnie na szkolenie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swirus Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 linijke 50 cm i ekierke... Metalowe ! :pom: :pom: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Metalowe ! nie koniecznie, ja ma tworzywne.. baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swirus Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Metalowe ! nie koniecznie, ja ma tworzywne.. baxter 1 nieuważny ruch nożem i koniec z rysowania. A se tak myślne poco szukać jak i tak w tym czasie wycięło by to ręcznie ? No chyba że masz zamiar wyciąć 100 shocków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.