krzysiek257 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Tak jak w temacie- czy można gdzieś w sklepie internetowym kupić depron 3mm i 6mm ? Do miasta mam bardzo daleko i jestem tam bardzo rzadko więc czy można to kupić w necie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 np TU przejdź sie do sklepu gdzie sprzedają panele podłogowe i tam go najszybciej kupisz. U mnie w obi sprzedają takie coś pod nazwą izoflor. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosiarzp Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 W opolu w castroamie czy w komforcie go masz !! a jak nie to w kazdym innym sklepie z panelami masz. W sklepie kupisz go za 3-6 zł za m2 a w neciue życza sobie nie kiedy nawem 12 zł !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 w necie to 12zł życzą sobie za płyty EPP a nie depron a to całkiem co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosiarzp Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 krzysiek257 jak nie masz dojścia do depromu to jak chcesz moge ci kupić i wysłać pocztą do ciebie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.