bzik4 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 chciałbym kupić pakiet lipolek 11,1v i przez przypadek nie kupi jakiegoś g...a wiem że pewnie drogie to dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 naprawdę dobre i tanie to raczej w parze nie chodzi. Fullymaxy są niezłe, Kokamy ostatnio w dobrych pieniądzach można kupić i podobno FlightPower znacznie obniżył ostatnio ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 zdaję sobie z tego sprawę że za jakość się płaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 jako użytkownik Kokamów polecałbym je właśnie. Z kokamami nie miałem nigdy problemów czego nie mogę powiedziec o innych firmach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Jeżeli lipole mają być z tanszej półki, to polecam WOW-RC ze sklepu www.cyber-fly.pl, hexTronik (za chin) ze sklepu www.hobbycity.com, pózniej już troszke droższe to Fullymax, Kokam, Polyquest i najdroższe FlightPower , nie polecam dualskich, wszystkie sztuki jakie miałem (a było ich około 5-6 pakietów ) albo szybko straciły swoją pojemnosc, albo po kilku lotach napuchły a raz nawet w modelu (Silnik który bierze 25A) w lipolach 1800 3s1p 20-25C tak się mocno nagrzały w modelu że nie można było ich wziąść do rąk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 hextroników miałem dużo i jak piszą 20C to znaczy że przy prądzie 10C już mają dość, są gorące i puchną. Wytrzymują max 100 ładowań o ile nie spuchną same z siebie leżąc nieużywane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Ja też tak jak Sebastian polecam z tanich WOW-RC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 ja mam arcs 11,1v 1300mah 18c (24A) i nie narzekam wydają sie spuchniete ale niech niezwiedzie was ich wyglad bo to tylko gabka pod koszulką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@verick Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Ja kupilem juz kilka pakietow Wow-Rc na www.rcsklep.pl, uzytkuje od zeszlego sezonu i jest wszystko ok. Uzywam 2200 20C 11,1V a latam glownie z pradem 30A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 zależy jak je kto używa,ja mam 4100mAh Gen 2 4s 15-25c i działają mi już 2 lata, mają za sobą około 100 ładowań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Ja mam aku hex tronik 630mah 10C pobieram 8A i nic nie puchną kolega lata na nich juz 2 czy nawet 3 sezon i nie ma z nimi problemów.Puchnąc bedą jezeli sie je ładuje zaraz po locie lub brusi cały czas na pełnym gazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 już mi się trochę rozjaśniło w głowie we wtorek jadę po sharka i pierwszego lipolka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.