Skocz do zawartości

Lipole dobre i tanie - gdzie i jakiej firmy?

bzik4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

naprawdę dobre i tanie to raczej w parze nie chodzi.

Fullymaxy są niezłe, Kokamy ostatnio w dobrych pieniądzach można kupić i podobno FlightPower znacznie obniżył ostatnio ceny.

Opublikowano

jako użytkownik Kokamów polecałbym je właśnie. Z kokamami nie miałem nigdy problemów czego nie mogę powiedziec o innych firmach

Opublikowano

Jeżeli lipole mają być z tanszej półki, to polecam WOW-RC ze sklepu www.cyber-fly.pl, hexTronik (za chin) ze sklepu www.hobbycity.com, pózniej już troszke droższe to Fullymax, Kokam, Polyquest i najdroższe FlightPower , nie polecam dualskich, wszystkie sztuki jakie miałem (a było ich około 5-6 pakietów ) albo szybko straciły swoją pojemnosc, albo po kilku lotach napuchły a raz nawet w modelu (Silnik który bierze 25A) w lipolach 1800 3s1p 20-25C tak się mocno nagrzały w modelu że nie można było ich wziąść do rąk.

Opublikowano

hextroników miałem dużo i jak piszą 20C to znaczy że przy prądzie 10C już mają dość, są gorące i puchną. Wytrzymują max 100 ładowań o ile nie spuchną same z siebie leżąc nieużywane

Opublikowano

ja mam arcs 11,1v 1300mah 18c (24A) i nie narzekam wydają sie spuchniete ale niech niezwiedzie was ich wyglad bo to tylko gabka pod koszulką

Opublikowano

Ja mam aku hex tronik 630mah 10C pobieram 8A i nic nie puchną kolega lata na nich juz 2 czy nawet 3 sezon i nie ma z nimi problemów.Puchnąc bedą jezeli sie je ładuje zaraz po locie lub brusi cały czas na pełnym gazie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.