baczek Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 siema mam już od jakiegos tygodnia w domu (na bazie) lipole (li-poly) 2 celowe i mam takie pytanie do czego służy to na zdjęciu ?? a tak wyglądaja całe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HuGuSiK23 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 siemamam już od jakiegos tygodnia w domu (na bazie) lipole (li-poly) 2 celowe i mam takie pytanie do czego służy to na zdjęciu ?? Obrazek a tak wyglądaja całe Obrazek Witaj, Jest to wtyk do balancera( nie wiem czy dobrze napisalem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 eeeeeeee a co to jest balancer ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Balanser to takie urządzenie które ładuje każdą z cel osobno do określonego napięcia(albo jako dodatek to ładowarki albo zintegrowany w ładowarce). Google czy opcja "szukaj" na forum nie gryzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 balancer Balancer to moj sasiad spod siodemki. A to urzadzenie nosi nazwe balanser-od balansu-rownowagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 od balansu-rownowagi. o teraz to już zrozumiałem dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.