fuga Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Witam Mam pytanie do bardziej doświadczonych kolegów. Ostatnio kupiłem sobie model Yaka 54 2,2 m zestaw tartaczny, mam dylemat czy wzmacniać podwozie czy nie podobno w modelach chińskich tak robicie bo za słabe ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej351 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 witam!wrzuć jakiegoś linka lub konkretny opis modelu i wtedy będziemy dumać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuga Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Witam http://www.modele.sklep.pl/pl/Katalog/SAMOLOT-ZDALNIE-STEROWANY/Samoloty-spalinowe-ARF/TT-4630-L-YAK-30-ACE-TEAM-BL.html Podwozie wykonane dość solidnie podklejone w miejscach wkrecania podwozia kątownikiem aluminiowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Witam http://www.modele.sklep.pl/pl/Katalog/SAMOLOT-ZDALNIE-STEROWANY/Samoloty-spalinowe-ARF/TT-4630-L-YAK-30-ACE-TEAM-BL.html Ale to jest ARF, opisywany w ostatnim i przedostatnim RC Przeglądzie Modelarskim. Na początku napisałeś, że kupiłeś KIT (tartak). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuga Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Dzięki za podpowiedź model już złożony i oblatany jak dla mnie lata bardzo fajnie. W podwoziu nic nie zmieniałem i bez problemowo wytrzymuje lądowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Dobry jesteś . 12 maja miałeś tartak, a 19 tego samego miesiąca jesteś po oblocie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuga Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Nie dobry tylko przyjemnie się go składało teraz po wyjeździe na lotnisko dodam zdjęcia i film. Co jedynie to walczę z silnikiem bo na dotarciu i trochę prycha i kicha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi