Xeo Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Hej Wszystkim, W sobotę znajomej z pracy ukradziono w stolicy rower. Poniżej załączam więcej informacji w tej sprawie. Dziś w nocy ukradziono mi rower na ul. Sąchockiej. Podobno to nie pierwszy przypadek w naszej okolicy - sąsiedzi mówią, zeby machnąć ręką, ja wolę jednak powalczyć i spróbować znaleźć swoją własność. Tutaj mam ogromną prośbę o pomoc w nagłośnieniu sprawy - wrzucenie info na fapage i apel do fanów o zwrócenie uwagi czy gdzieś takiego roweru nie widzieli, jeśli tak to skontaktowanie się ze mną pod mailem mal.szulc@gmail.comZ góry bardzo dziękuję za pomoc!Gosia Może komuś gdzieś się rzuci w oczy i uda się go odnaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz stasin Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 A miałeś wybite numery pod ramą??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Numery były, oznakowanie również znajoma mi potwierdziła Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi