Emil Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Witam!!! No więc tak mam pytanie czy skrzydło zrobione taką metodą bądź z takim profilem będzie latać? Bo z tego co wiem krawędź natarcia jest przeważnie większa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredzio Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Przesuń dźwigar w okolice 1/3 cięciwy. Taki profil jaki masz obecnie jest mało "lotny". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Fredzio mówisz zeby troche listwekę przesunąć na przód gdzieś do około 1/3 i będzie dobrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Fredzio mówisz zeby troche listwekę przesunąć na przód gdzieś do około 1/3 i będzie dobrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredzio Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Dokładnie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 A w jakim modelu chcesz mieć ten profil?? Bo może by udała sie coś znaleźć bardziej lotnego do odpowiedniego modelu. A dźwigar tak jak Ci napisał fredzio w 1/3 profilu od natarcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 no wiem ze do natarcia.Skrzydło będzie bo takiego modelu :?: :?: :?: takiego ,,patyczaka,,.Pomysł mam od kosiarza ale nie wiem jak ten model wygląda bo czekam na foty i nie wiem czy ten profil zastosuje bo nie wiem jak model wygląda podobno jakis krzyż z listewek i troche depronu i jest model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.