Kry Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Dzien dobry, cześć! Nazywam sie Krystian, mam 24 lata i piszę do Was z Wrocławia. Jestem studentem V roku Mechaniki i Budowy Maszyn. Gdy byłem małym smarkiem, to wspólnie z Tatą składałem platsikowo- kartonowe modele samolotow z okresu II Wojny Światowej. Od jakiegos roku, ta żyłka zaczęła sie we mnie ponownie odzywać, wraz z marzeniem o ulatnaniu moich modeli. Forum to odkryłem kiedyś, poszukując informacji nt., efektownego cięcia i gięcia depronu. I tak mi pozostało w nawyku, że śledzę prowadzone dyskusje od ponad roku. Zarejestrowałem, gdyż stwierdziłem, że pora zabrać głos w niektórych dyskusjach lub spróbować poszukać wskazówek u Kolegów z bogatszym warsztatem umiejętności i wiedzy. Mam nadzieję, że wspólnie będziemy sie bawić i rozwijać. Pozdrawiam Forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Witamy na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi