molmagic Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 Witam wszystkich, tutaj Piotrek z koptershop.pl. Chciałem zachęcić wszystkich do sprawdzenia naszej oferty, którą stale poszerzamy. Mamy sporo towaru dostępnego od ręki, ale jeśli nie znajdziesz nic co by Cię interesowało - napisz - sprawdzimy cenę i dostępność. Choć znamy się doskonale na budowie, ustawianiu, regulacji i pilotażu maszyn wielowirnikowych sprzedajemy różne artykuły do modeli zdalnie sterowanych, doradzamy w doborze sprzętu. Myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie. Jeśli masz jakieś pytania odnośnie sprzętu RC, w tym firmy: DJI - kontrolerów, akcesoriów, elektroniki, gotowych platftorm, Futaba - nadajników i odbiorników, systemów telemetrii, serwomechanizmów, akcesoriów, Mikrokopter - elektroniki do multikopterów, Robbe - modeli, akcesoriów RC Pisz lub dzwoń, znamy się na tym i chętnie odpowiemy! tel. 690 947 374mail: info@koptershop.pl
molmagic Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Po ponad roku pracy sklepu chciałem podziekować za zaufanie. Nasza liczba klientów stale rośnie - doradzamy, budujemy i naprawiamy - dla Was!
Rekomendowane odpowiedzi