molmagic Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Witam wszystkich, tutaj Piotrek z koptershop.pl. Chciałem zachęcić wszystkich do sprawdzenia naszej oferty, którą stale poszerzamy. Mamy sporo towaru dostępnego od ręki, ale jeśli nie znajdziesz nic co by Cię interesowało - napisz - sprawdzimy cenę i dostępność. Choć znamy się doskonale na budowie, ustawianiu, regulacji i pilotażu maszyn wielowirnikowych sprzedajemy różne artykuły do modeli zdalnie sterowanych, doradzamy w doborze sprzętu. Myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie. Jeśli masz jakieś pytania odnośnie sprzętu RC, w tym firmy: DJI - kontrolerów, akcesoriów, elektroniki, gotowych platftorm, Futaba - nadajników i odbiorników, systemów telemetrii, serwomechanizmów, akcesoriów, Mikrokopter - elektroniki do multikopterów, Robbe - modeli, akcesoriów RC Pisz lub dzwoń, znamy się na tym i chętnie odpowiemy! tel. 690 947 374mail: info@koptershop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molmagic Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Po ponad roku pracy sklepu chciałem podziekować za zaufanie. Nasza liczba klientów stale rośnie - doradzamy, budujemy i naprawiamy - dla Was! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi