rabbitlkr Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 co do tych rysek to proponowałbym zaopatrzyć sie w tarcze do wiertarki do polerowania, do niej na rzep przykleja sie filcowy krążek i razem z pastą scierną Auto max przejechac całość. Ryski powinny zniknąc, efekt będzie prawie jak chrom tylko, że co jakiś czas trzeba przelecieć ta pasta dla utrzymania połysku;) oczywiście może tez robić to ręcznie ale to potrwa dużo dłuuużej;) no chyba, że nie masz co robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 mam jeszcze reszta silnika do spoloerowania i kupa roboty typowo mechanicznej a pasta jaka? lekko ścierna(biała)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 pasta lekko ścierna, coś jak pasta do zębów nie wyczuwasz żadnych grudek, a jezeli po tym zabiegu efekt nie będzie dla ciebie zadowalający to uzyj pasty o nazwie "BOLL" . Ja zawsze polerowałem auto maxem i byłem zadowolony z efektów;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Mam taka białą konsystencja cifa Bedzie trzeba poszukać filcu. Może kupie zestaw polerski do miniszlifiekri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.