Marko Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Witam mam pytanie do posiadaczy tego silnika .Jaki ciąg można uzyskać z tego motorka i przy jakich śmigłach ?proszę też o opisanie jege eksploatacji i wad. Z góry dzięki. Pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 chciałby to samo się dowiedzieć o motorku asp 46 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eze Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Ja mam zamiar roniez kupic asp ale 2,5 cm3. Tez niewiele informacji znlazlem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Robraf mam taki silnik i znam jego parametry ciąg statyczny to 2850g na śmigle APC 12,25x3,75 i paliwie MT Sport 5% nitro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 dzięki mój fun fly mial ponad 2,5kg i robil zawis i ciagnęło go pionowo w góre na smigle 11x7 bez nitro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Mam ASP52 w modelu Magpie-50, jest do tego modelu tak akurat na styk, ciąg bez nitra to około 2,6kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kunba83 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Witam. Posiadam asp 61 A 11/7, jakim ciągiem to dysponuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.