Nix Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Chciałbym się przywitać - zaczynam dopiero zabawę z modelami- po przeczytaniu wielu postów moim pierwszym RC będzie motoszybowiec SKYLady II (powinien być jutro u mnie...) To chyba względnie dobry wybór na początek dla zupełnego żółtodzioba ? wg. wielu Kolegów odpowiedź jest twierdząca, mnie tylko trochę martwi że polecana pogoda czyli w zasadzie "cisza" nie występuje zbyt często- no chyba że przy lekkim wietrze też można tym polatać? Jestem z zawodu muzykiem /klawisze/ i prowadzę małą firmę usługi video-foto, ale mam trochę doświadczenia z elektroniki/elektrotechniki i pewnie będę chciał skorzystać z Waszego doświadczenia - I z miejsca będę Was męczył np. pytaniami o lepszy aku- (poly) do SkyLady- tak żeby szło polatać nie 10 a np. 20 minut... i jak aku to zaraz ładowarka... pozdrawiam! JacekS- piszę pod ksywką "Nix". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Witam na forum kto pyta nie błądzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Witam nowego na forum. Ja też zaczynałem naukę utrzymywania modelu w powietrzu na SkyLady. Życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nix Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Witam nowego na forum. Ja też zaczynałem naukę utrzymywania modelu w powietrzu na SkyLady. Życzę powodzenia Dzięki !!! Przyda się... A używałeś może ze Sky Lady dodatkowego, większego Li-pola? Jeśli tak to jakiego ? Nix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.