francuz Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 witam mam na imie łukasz mieszkam w Puławach, modelarstwem lotniczym zajmuje sie od 3 lat, uSmierciłem już kilka maszyn ale jak to się mówi co cie nie zabije to cie wzmocni to bardzo szybko zacząłem latać spalinami (żarówki) .Aktualnie drapie chmury maszynami firmy Seagull : Edge 540 i Pilatus PC9 . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Cześć, Łukasz. Z tym Edziem to żeś się przytajniaczył, ale akurat wczoraj rozmawiałem z Tomkiem i sprawa sie rypła. Potwierdzam, Łukasz jest na etacie kret-killer'a na lotnisku w Niebrzegowie (-: Wytaptalkowane z Androida w autobusie - wybaczcie błędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Łukaszu, witamy na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi